Villa Lastva

Crna Gora

Uživajte u našem smještaju

O nama

UGOĐAJ KAO KOD KUĆE

Povrsina vile je 170m2, sa dvoristem koje se prostire na 470m2. Nalazi se na na prvoj liniji do mora (5m).

Villa Lastva sadrzi 3 spavace sobe i može ugostiti 6 osoba. Svaka od soba ima pogled na more a dvije sobe u prizemlju imaju svoje bašte. Svaka od soba ima svoje kupatilo, garderober i TV sa kablovskom.

U svom sastavu, pored spavacih soba, posjeduje dnevnu sobu sa terasom i nezaboravnim pogledom na more, u potpunosti opremljenu kuhinju sa trpezarijom, poseban gostinski WC, vešeraj, kao i pokretni rostilj u dvoristu kuce.

U kupatilima su dostupni: sapun, kupka, šampon, kondicioner i mlijeko za tijelo, vanity kit, bade matil, papuče i peškiri.

Sve prostorije u kući su klimatizovane.

Ono što kuću pored moderne unutrašnjosti i sjajne lokacije čini posebnom je i dvorište sa mnogo mediteranske vegetacije, prostorima za sjedenje i sunčanje i infinity bazen dimenzija 3x12,5m. Gostima su na raspolaganju ležaljke za sunčanje, suncobrani i peškiri za bazen.

Brzi Wi-Fi je u svim djelovima vile i u dvorištu..

Villa raspolaze sopstvenim parkingom za 2 vozila u okviru dvorista.

Kućni ljubimci su dozvoljeni i to 1 pas ili mačka težine do 10kg.

Pušenje u kući nije dozvoljeno ali jeste u dvorištu i na terasama.

Villa je osigurana video nadzorom (samo spoljnje granice nepokretnosti, a ne unutrašnjost kuće), protivpozarnim (detektori dima u svakoj prostori) i protivprovalnim sistemom. Siguronsni sistemi su povezani sa Security firmom koja se, u slucaju paljenja alarma, odmah pojavljuje na licu mjesta.

Neposredno ispred kuće je moguće pristati brodom i vezati brod.

Villa Lastva nudi mogucnost iznajmljivanja bicikala, ali i druge pogodnosti i aktivnosti tokom boravka za svoje goste u skladu sa njihovim potrebama i zahtjevima.

U blizini:

  • plaža - prirodna plaža udaljena 190m (1min)
  • supermarket 350m (3min)
  • restoran 100m (1min)
  • Porto Montenegro - 1,5km (15min)
  • Tivat centar - 2,1km (20min)
  • aerdrom Tivat 5,2km
  • aerodrom Dubrovnik 45,9km

Lokacija

Villa Lastva je smjestena u Donjoj Lastvi, živopisnom i autentičnom mediteranskom dijelu Tivta.

Tivat je najsuncaniji grad Boke Kotorske koji se prvi put pominje u istorijskim spisima u 3. vijeku p.n.e. U gradu se nalazi najveća botanička bašta na južnom Jadranu. Tu su i Palata Buća-Luković iz 1548 godine, Gospa od Milosti na ostrvu Otok, Tivatska solila sa 114 vrsta ptica, Gornja Lastva autentično bokeško selo, crkva Gospe od Anđela iz 1585 godine, renesansni Ljetnjikovac Buća, brdo Vrmac pješački raj, školski brod Jadran,

Danas je Tivat i moderan grad sa prepoznatljivim naseljem Porto Montenegro koje je potpuno inkorporirano sa gradom. Porto Montenegro je neočekivano destinacijsko otkriće za putnike iz svih krajeva svijeta sa svojom marinom u kojoj su vezane neke od najvećih jahti na svijetu, luksuznim restoranima, barovima i kafeima, mnoštvom butika najluksuznijih svjetskih brednvoa.

Tivat je defintivno mjesto gdje se mozete dobro provesti. Grad je posebno ziv tokom ljetnjih mjeseci , ali i tokom cijele godine i pruža mogućnosti za nezaboravan odmor različite starosne dobi.

Grad nudi i kulturna dešavanja, Purgatorije sa mnoštvom pozorišnih predstava, Mediteranski festival, In Art Internacionalni festival ulučnih performera, i mnogo toga drugog.

Aerordom koji je u neposrednoj blizini grada je povezao Tivat sa svim djelovima svijeta.

Donja Lastva je malo autentično mediterasko priobalno mjesto, u podnožju brda Vrmac, sa arhitekturom u venecijanskom stilu, i jedno je najstarijih naselja u okviru Tivta. U naselju postoji crkva Svetog Roka koja je landmark naselja, drvo rogača posađeno 1886 god,…

Danas je Donja Lastva jedno od turisticki veoma atraktivnih naselja grada Tivta, koje nudi autentisčnost ali je u isto vrijeme dio grada sa kojim živi.

U Donjoj Lastvi se odigrava Fešta od rogača, tradicionalni Lastovski karneval, boćarska olimpijada.

U Gornjoj Lastvi (koja je u neposrednoj blizini) se nalazi vinarija koja je nesto sto svaki gost neizostavno treba posjetiti.

Konkretno Villa Lastva je kuca koja potice jos iz XIX vijeka, koja je 2021 u potpunosti rekonstruisana.

Dvoriste kuce nudi intimu, iako se kuca nalazi u zivom naselju. U okolini je moguce kupati se u moru, uživati na suncu, setati, dzogirati, voziti bicikla, ali i osjetiti duh lokalnog stanovništva.

U neposrednoj blizini Ville nalazi se nekoliko restorana, prodavnica hrane, i gostima je dostupno sve što moderan čovjek treba.

Ovo je idealna lokacija za ljude koji žele pogodnosti modernog života, povezanost sa gradom, boravak u živopisnom mediteranskom mjestu a u isto vrijeme dvorište sa bazenom u kojem ste izolovani. Nadomak Donje Lastve su i svi ostali biseri Boke - Perast, Kotor, Lustica, Porto Novi, Risan…

Villa Lastva je zvanično kategorisana kao turisticki apartman sa 5 zvjezdica.

Turistička organizacija Tivat www.tivat.travel

Turistička organizacija Crne Gore www.montenegro.travel